Könyvek, élmények és design

aranynapok

aranynapok

RÓLAM

2018. január 04. - katamolnar

Molnár Kata

 

2015 óta írom az Aranynapok elnevezésű blogot, amelyben izgalmas helyeket, könyveket és olyan inspiráló, kreatív embereket mutatok be, akik valami valódi és jó dolgot hoztak létre (a korábbi bejegyzéseket itt találjátok).

 

kata_molnar.JPG

Kortárs gyerekirodalomról, északi irodalomról, dizájnról, élményekről, izgalmas helyekről, elfeledett vagy hazánkban kevésbé ismert hagyományokról írok, mert ezzel szeretném inspirálni az embereket arra, hogy  kipróbáljanak új dolgokat. 

Célom, hogy a minőségi gyerekkönyv és az igényes északi irodalom a lehető legtöbb emberhez eljusson. Igyekszem a legizgalmasabb szerzőket és illusztrátorokat megismertetni az olvasóimmal. 

Gasztronómiai és kultúrtörténeti, valamint gyerek- és ifjúsági könyveket szerkesztek és fordítok. Két kislányom és egy kisfiam van, akikkel élesben is teszteljük a legújabb gyerek- és ifjúsági könyveket és a legizgalmasabb helyeket. 

Majd meglátja, hogy ő - még nem tudja, pontosan, hogy mit, de - valami neki magának is tetsző valódi és jó dolgot fog csinálni az életéből. Olyat például, amilyen néha a beeső napfény csíkja a szőnyegen. (...) Vagy akár, amilyen a bodzaillat annak, aki szereti. (Ottlik Géza: Buda)

A bejegyzés trackback címe:

https://aranynapokbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr6913550425
süti beállítások módosítása